Ring
SE KURV
Payment Methods

Rawfood - müslibar

Ingredienser

190 g mandler

125 g tørrede tranebær

250 g stenfrie dadler

3/4 dl kokosolie

160 g havregryn


Fremgangsmåde


1. Hak mandlerne i en foodprocessor eller fint med en kniv.

2. Kom dadlerne i en foodprosessor og kør indtil det er en sammenhængende og klistret masse.

3. Tilsæt havregrynene og kokosolien og kør/bland med foodprosessoren lidt.

4. Tilsæt mandler og tranebær og kør kort tid - 15 sek - med foodprosessoren, så det er rørt sammen.

5. Kom det på en bagepapir beklædt form og stil i fryseren. Pres det som kugler med en ske.

6. Efter 30-45 minutter tages formen ud og kuglerne vendes i finthakkede pistacienødder, tørret kokos eller ingenting.

7. Opbevares på køl og kan holde sig 5-7 dage.


God fornøjelse og velbekomme


Iduva hilsener

Pernille