You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Iduva

  • Indkøbskurven er tom!

Iduva Koncept

Iduva konceptet er sammensat af tre delelementer; kost, mental og træning. De er i sammenhæng essentielle for et succesfuldt og vedvarende vægttab, da ingen af de tre elementer kan stå alene.


Se pakkerne
Læs mere om konceptets enkelte elementer herunder.


Kost
Kosterstatning er en genial måde at få taget hul på din vægttabsrejse. Når du er i gang er det vigtigt, at du forholder dig til den mad du indtager og sikrer den indeholder de ting der er godt for dig. Hos IDUVA har vi ikke en fast kostplan du SKAL følge fordi vi ved at vi alle er forskellige og vil reagere forskelligt på forskellige kostplaner. Vores udgangspunkt er, at man skal spise varieret og spise fødevarer af god kvalitet. Fødevarer med så meget smag som muligt!

Læs mere


Træning
Når man gerne vil ned i vægt og efterfølgende ønsker at vedligeholde sin vægt er fysisk aktivitet en af hjørnestenene. Her det igen vigtigt at tage udgangspunkt i at vi alle er forskellige og det er vigtigt du afstemmer dine egne forventninger til din træningsindsats med det udgangspunkt du starter med. Der kan være store forskelle på hvordan fysisk aktivitet opleves, udføres og hvilke resultater det giver. Og her er tålmodighed en vigtig evne at mestre!
Læs mere


Mentale
80% af det at skabe et vægttab og efterfølgende holde fast i det foregår mellem ørerne på os. Det er derfor vi hos IDUVA gør meget ud af at støtte vores kunder på netop dette område. Vi kan alle bide tænderne sammen og leve asketisk i 2 uger og få et flot vægttab som resultat, men hvad så bagefter? Hvis vi går tilbage til de gamle mønstre og ikke ændrer adfærd, så vil vi opleve det mange kalder for yoyo-vægt og det bliver vi jo ikke glade af. Vi vil gerne sikre du får smilet tilbage!
Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mange Iduva fordele: