You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Iduva

  • Indkøbskurven er tom!

Iduva Koncept

Iduva konceptet er sammensat af tre delelementer; kost, mental og træning. De er essentielle for et succesfuldt og vedvarende vægttab.

Du får fuld adgang til konceptet gennem Mit Iduva


Mit Iduva

Kosterstatningspakker giver automatisk adgang til Mit Iduva, som er din personlige medlemsside, hvor du kan


  • hente kostplaner og opskrifter
  • hente træningstips og træningsplaner
  • opsætte personlige mål og følge op på dem
  • ubegrænset adgang til Spørg Eksperterne

Spørg Eksperterne består af


  • en psykolog
  • en diætist
  • en personlig træner
  • to coachesLæs mere om konceptets enkelte elementer herunder.

Kost
Kosterstatning er en genial måde at få taget hul på din vægttabsrejse. Når du er i gang er det vigtigt, at du forholder dig til den mad du indtager og sikrer den indeholder de ting der er godt for dig. Hos IDUVA har vi ikke en fast kostplan du SKAL følge fordi vi ved at vi alle er forskellige og vil reagere forskelligt på forskellige kostplaner. Vores udgangspunkt er, at man skal spise varieret og spise fødevarer af god kvalitet. Fødevarer der er så lidt bearbejdet som muligt og med så meget smag som muligt!
Træning
Når man gerne vil ned i vægt og efterfølgende ønsker at vedligeholde sin vægt er fysisk aktivitet en af hjørnestenene. Her det igen vigtigt at tage udgangspunkt i at vi alle er forskellige og det er vigtigt du afstemmer dine egne forventninger til din træningsindsats med det udgangspunkt du starter med. Der kan være store forskelle på hvordan fysisk aktivitet opleves, udføres og hvilke resultater det giver. Og her er tålmodighed en vigtig evne at mestre!
Mentale
80% af det at skabe et vægttab og efterfølgende holde fast i det foregår mellem ørerne på os. Det er derfor vi hos IDUVA gør meget ud af at støtte vores kunder på netop dette område. Vi kan alle bide tænderne sammen og leve asketisk i 2 uger og få et flot vægttab som resultat, men hvad så bagefter? Hvis vi går tilbage til de gamle mønstre og ikke ændrer adfærd, så vil vi opleve det mange kalder for yoyo-vægt og det bliver vi jo ikke glade af. Vi vil gerne sikre du får smilet tilbage!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mange Iduva fordele: