Ring
SE KURV
Payment Methods

NORD FM trimmer København


Radio Viborg har gennem de seneste år hjulpet hundredvis af Midt-jyder med at tabe tusindvis af kilo – alene sidste år tabte de 90 deltagere tilsammen 986 kg. Det vil sige næsten 11 kg. i gennemsnit… på 12 uger! Og erfaringerne fra tidligere viser, at omkring 70-80% af deltagerne efter et år har holdt vægttabet, eller tabt sig yderligere.

Nu gør vi det samme med NORD FM for vi er helt sikre på vi kan skabe de samme flotte resultater i København.

Hvis du går med et håb om, at 2018 skal være året, hvis du får smidt nogle kilo og kickstartet en sundere livsstil, så kan vi også hjælpe DIG! Der er ingen “hokus-pokus” i det. Projektet består af råd, vejledning, de rigtige redskaber – og det nok allervigtigste; Sammenhold med andre, der er i præcis samme situation, som dig selv.

Omdrejningspunktet i “NORD FM trimmer København” er Peter Hald, der har mere end 15 års erfaring som coach, vægttabs-konsulent, kostvejleder og inspirator. Han står for mange af de forskellige aktiviteter, men samarbejder desuden med et team af eksperter fra Egnite og Iduva.

For at få det fulde indblik i, HVAD “NORD FM” egentlig er – og HVORDAN det kan hjælpe dig med at nå dine mål – så kig forbi et af vores gratis og uforpligtende infomøder, som finder sted i OfficePark Søborg, Vandtårnsvej 62A, 2860 Søborg.
BEMÆRK:

Infomøderne varer cirka en times tid. Alle møder finder sted i Konferencelokalet – benyt hovedindgangen og følg skiltene.


Hvad indeholder NORD FM trimmer København?

Som deltager bliver du en del af et fællesskab med andre, der også gerne vil tabe sig og leve sundere. Derudover inspiration, motivation, hjælp, vejledning og meget andet.

Helt konkret får du som deltager blandt andet:

  • 12 ugers forløb med ugentlige veje- og motivationsmøder. Her får du værktøjer til at komme ned i vægt, til at håndtere kriser og til at få en endnu mere glad og energisk hverdag.
  • Opfølgning efter 6 og 12 måneder; Vi sikrer, at du holder kursen.
  • Login til “Mit Iduva” med bl.a. Spørg eksperterne, opskrifter og mange brugbare værktøjer.
  • Bogen “Drop Vægten”, om hvordan man bryder vaner, overbevisninger og lykkedes.
  • Personligt træningsprogram og medfølgende app

Prisen er kun 2.400 kroner. Du kan tilmelde dig på infomøderne – eller ved at klikke her… Du kan vælge at betale på én gang eller løbende, helt uden renter eller gebyr fordelt over flere måneder.

Hvis du ønsker det, er der desuden mulighed for at tilkøbe en kickstart i form af effektiv kosterstatning.

En småkagedåse med cookies - selvfølgelig bruger vi dem også!