Fri fragt over 350 kr.🧨

5:2 med Iduva

 

Har du fået taget hul på dit vægttab, men har du ikke overskuddet eller kan ikke finde tid til at køre fuld kosterstatning, så har Iduva løsningen til dig. 

Prøv 5:2 kur, hvor du spiser sundt og varieret kost 5 dage om ugen og bruger Iduvas kosterstatning 2 dage om ugen. 

 

Hvorfor vælge 5:2 kuren?

En af årsagerne til at 5:2 er blevet så populært er, at det er en meget fleksibel kur, der let kan tilpasses ind i din hverdag. 2 dage om ugen spiser du en begrænset mængde kalorier og de resterende 5 dage spiser du, som du plejer. Det betyder også, at der er plads til at skulle til fødselsdagsfesten i weekenden eller drikke et glas rødvin i ny og næ. Det betyder altså, at der ikke er så strenge regler for hvad du må spise og ikke må spise, som man ser ved mange andre kure. 

 

Fremgangsmåde

Du vælger 2 fastedage om ugen, de må ikke lægge i forlængelse af hinanden, men ellers har du frit slag. På de såkaldte fastedage skærer du kalorieindtaget ned til 500 kcal, hvis du er kvinde og 600 kcal, hvis du er mand. 

Kvinde: 500 kcal svarer til ca. 4 Iduva måltider. Eks. 2 shakes, en varm ret og en bar.

Mand: 600 kcal svarer til ca. 4,5 Iduva måltider. Eks. 2 shakes, en varm ret og 1,5 bar.

 

5:2 og Iduva

Fordelen ved at køre 5:2 med Iduva produkterne er, at det er dejlig nemt. 

Det tager få minutter at tilberede et måltid, og du behøver ikke at have køkkenvægten fremme og studere kalorietabellerne. Du ved, at du får den rette mængde næring, så du får de vitaminer og mineraler du har brug for. 

Vores produkter varierer lidt i kalorieindhold, men 20 kcal fra eller til er ikke afgørende for dit resultat. 

 

Vores erfaringer

De fleste af vores kunder, der har erfaringer med 5:2 og Iduva, har først kørt et kosterstatningsforløb med en af vores vægttabspakker, hvor de har fået kickstartet deres vægttab, og efterfølgende har de brugt 5:2 til at vedligeholde deres vægttab eller tabe sig yderligere på længere sigt.