Fri fragt over 350 kr.🧨

Handelsbetingelser

1. Generelle oplysninger

1.1

Adevo Systems ApS, Brovej 20A, 8800 Viborg

E-mail: iduva@iduva.dk Telefonnummer: +45 22 10 75 70 CVR: 32158129 Etableringsår: 2009

2. Kendskab til salgs- og leveringsbetingelserne

2.1

Ved at handle på iduva.dk erklærer du at have læst og accepteret nærværende salgs- og leveringsbetingelser. Såfremt du ikke kan acceptere nærværende salgs- og leveringsbetingelser, skal du straks afbryde dit køb på iduva.dk.

 

2.2

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder køb via iduva.dk af følgende:

Alle produkter i iduvas webshop, dvs. diverse former for kosterstatning, måltidsbarer, shakere, kickstarter-pakke med et sortiment af slankeprodukter, slankebøger samt en række andre slankerelaterede produkter.

 

3. Ydelse og køb

3.1

For at Iduva kan behandle din ordre, skal denne indeholde alle relevante oplysninger vedrørende dit køb.


3.2

Når du har gennemført betalingen for din vare, begynder vi behandlingen af ordren med henblik på at sende den til dig.


3.3

Umiddelbart efter at betalingen er gennemført, vil du modtage en e-mail indeholdende en ordrebekræftelse på de produkter, du har købt.


3.4

Du opfordres til at udskrive ordrebekræftelsen straks efter modtagelsen, da ordrebekræftelsen skal fremvises ved eventuel reklamation.

 

4. Levering

4.1

Levering koster kr. 49,- for ordrer under 350 kr. (inkl. moms). For ordrer over 350 kr. (inkl. moms) er fragten gratis.

 


4.2

Der leveres kun til adresser i Danmark. Varerne sendes med GLS.


4.3

Den forventede leveringstid er 1-5 hverdage.

 

5. Priser

5.1

Alle priser, der er anført på iduva.dk, er opgivet i danske kroner (DKK), og er inklusiv dansk moms (25 %). Hertil kommer betalings-transaktionsgebyr, se særskilt punkt herom.

 

6. Behandling af personoplysninger (persondatapolitik)

6.1

Når du registrerer dig på iduva.dk, accepterer du samtidig, at vi gemmer dine oplysninger, så vi kan behandle din ordre korrekt og informere dig, hvis uforudsete problemer med din ordre skulle opstå.


6.2

For at du kan indgå aftale med os på iduva.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn Adresse Telefonnummer E-mail adresse


6.3

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Administrativt samt teknisk support-personale ved iduva har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.


6.4

Den dataansvarlige på iduva.dk er administrerende direktør Niels Heuer.


6.5

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Alle betalinger foregår vi en sikker, krypteret forbindelse til vores betalingsgateway ePay. Vi gemmer ikke dine betalingskortoplysninger hos Iduva.


6.6

Du kan altid kontakte Iduva, såfremt der ønskes yderligere oplysninger om, hvilke data Iduva bevarer om dig, eller hvis oplysningerne ønskes slettet eller korrigeret. Det er dit ansvar at medvirke til, at de personlige oplysninger, som Iduva har registreret om dig, til enhver tid er korrekte, og du skal hurtigst muligt underrette Iduva, hvis du mener, at Iduva har registreret forkerte oplysninger om dig.

Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Adevo Systems ApS via e-mail til iduva@iduva.dk.


6.7

Oplysninger vedrørende dine ordrer opbevares i 5 år. Herefter slettes oplysningerne automatisk, medmindre oplysningerne fortsat er relevante for Iduva, herunder eksempelvis hvis oplysningerne skal benyttes i forbindelse med behandlingen af en anden ordre eller reklamationer.


6.8

Oplysninger afgivet til Iduva videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.


6.9

Såfremt du har accepteret dette under køb, vil Iduva løbende fremsende tilbud og andre nyheder til dig via den e-mailadresse du har angivet i forbindelse med dit køb hos Iduva. Du kan til enhver tid frabede dig at modtage sådanne e-mails ved at følge den frameldingsprocedure, der er angivet i de e-mails, du modtager fra Iduva.

 

7. Betaling

7.1

På Iduva kan du betale med følgende betalingskort: Visa/Dankort, Mastercard, Maestro, Visa, Visa Debit "Electron".

 


 

Du kan derudover betale med Mobilepay.


7.2

Betaling finder sted i danske kroner (DKK)


7.3

Betaling med betalingskort finder sted via en sikker SSL forbindelse (Secure Socket Layer), der krypterer betalingsoplysningerne om dit kreditkort, mens de sendes til ePay, således at uvedkommende ikke kan få adgang til oplysningerne.


7.4

Oplysningerne bruges udelukkende til at opnå godkendelse af betalingen hos Nets (PBS). Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Hvornår hæves beløbet?

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Iduva.


7.5

Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret for at benytte de respektive betalingskort og -måder er oplyst herunder.

Dankort, Visa/Dankort: Ved transaktionsbeløb kr. 0,00 - 50,00 pålægges kr. 0,70 Ved transaktionsbeløb kr. 50,01 - 100,00 pålægges kr. 1,10 Ved transaktionsbeløb kr. 100,01 - 500,00 pålægges kr. 1,39 Ved transaktionsbeløb > kr. 500 pålægges kr. 1,39 + 0,00 % af beløbet

 

Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron – Dansk udstedt: 1,50 % af transaktionsbeløbet

American Express – Dansk udstedt: 1,25 % af transaktionsbeløbet, min. kr. 0,70 pr. transaktion

Mastercard, Maestro, Visa Electron – udenlandsk udstedt: 2,90 % af transaktionsbeløbet

American Express (udenlandsk udstedt), JCB: 3,75 % af transaktionsbeløbet, min. kr. 1,95 pr. transaktion


7.6

Når kunden betaler med et betalingskort, er kunden sikret mod misbrug uden selvrisiko, idet betalingen sker via SSL. Endvidere kan en kunde i tilfælde af misbrug forlange, at kortudstederen (af et i Danmark udstedt betalingskort)/betalingsformidleren tilbagefører en betaling til kundens betalingskortkonto. Angående hæftelses- og ansvarsregler i øvrigt henvises til blandt andet Lov om betalingstjenester.

 

8. Fortrydelsesret

8.1

Det er alene forbrugere, der er omfattet af forbrugeraftalelovens regler.


8.2

Det fremgår af forbrugeraftaleloven at du som udgangspunkt har 14 dages fortrydelsesret.


8.3

Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en ordre med flere forskellige varer, som er bestilt i en ordre og leveret enkeltvis.


8.4

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved e-mail til mail@iduva.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at bruge vores standardfortrydelsesformular og sende den retur med varerne. Denne finder du medsendt i din ordrebekræftelse og nederst i disse betingelser.


8.5

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

9. Returnering

9.1

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.


9.2

Udgifterne for returnering forventes at beløbe sig til ca. 50 DKK, men kan variere. Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post.


9.3

Visse varer er undtaget fra fortrydelsesretten. Det drejer sig om varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.


9.4

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


9.5

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:


Adevo Systems ApS

Brovej 20a

8800 Viborg

Danmark


9.6

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

10. Tilbagebetaling af købsbeløbet

10.1

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.


10.2

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.


10.3

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.


10.4

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

11. Reklamation

11.1

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb, hvis der foreligger en berettiget og rettidig reklamation angående en vare købt på iduva.dk.


11.2

Når du handler på iduva.dk, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation og produkttype.


11.3

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.


11.4

Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.


11.5

Når der er gået mere end 24 måneder efter modtagelse af dine varer, kan du ikke længere påpege fejl eller mangler ved hjælp af reklamationsretten.


11.6

Ved returvarer sendes varen til:


Adevo Systems ApS Brovej 20A 8800 Viborg Danmark


Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

12. Ansvar og ansvarsbegrænsninger

12.1

Alle ordrer behandles på baggrund af de informationer, du har angivet i din ordre samt eventuelle andre informationer, som Iduva har modtaget fra dig vedrørende en konkret ordre.


12.2

Iduva påtager sig ikke noget ansvar for fejl eller mangler i varen, som skyldes uhensigtsmæssig behandling af varen.


12.3

Iduva påtager sig ikke noget ansvar, udover hvad der fremgår af ovennævnte. Iduva kan således i intet tilfælde gøres ansvarlig for indirekte tab eller følgeskader f.eks. som følge af fejlagtig behandling af varen.


12.4

Under ingen omstændigheder, herunder i de ovenstående tilfælde, kan Iduva blive ansvarlig for tab, der skyldes nedbrud i og/eller svigtende adgang til IT-systemer eller ødelæggelse/beskadigelser af data i disse systemer, uanset at det er Iduva, der står for driften af systemerne, såfremt ovenstående begivenheder kan henføres til force majeure omstændigheder, herunder: (i) Svigt i strømforsyning eller telekommunikation hos Iduva, (ii) Lovindgreb, (iii) Terror eller hærværk (herunder computervirus og -hacking), uroligheder, oprør, sabotage, krig eller naturkatastrofer, (iv) Strejke, lockout, boykot eller blokade, uanset om konflikten er rettet mod eller iværksat af Iduva selv eller dennes organisation, og uanset konfliktens årsag. Det gælder også, når konflikten kun rammer dele af Iduva eller (v) Andre forhold og omstændigheder, som er uden for Iduva’s kontrol.

 

13. Lovvalg og værneting

13.1

Nærværende salgs- og leveringsbetingelser er underkastet dansk ret og enhver tvist mellem dig og Adevo Systems ApS, i anledning af køb hos iduva, skal afgøres ved retten i Aalborg, Danmark.

 

14. Klageadgang

14.1

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til mail@iduva.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldte.


Relevante klagenævn:

Du kan klage hos forbrugerklagenævnet online på forbrug.dk


Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens adresse:

Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Telefon: 41 71 50 00