Fri fragt over 350 kr.🧨

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Det er helt naturligt at stille spørgsmålstegn ved nye produkter og det er kun godt, hvis du har en kritisk sans overfor de ting du spiser og drikker. Hus Iduva svarer vi ofte på spørgsmål omkring hvad vores produkter består af, hvor mange kalorier de indeholder, om der er lavet tests med dem og ikke mindst om de er godkendte. Det er vigtigt for os, at have en gennemsigtig forretning, så derfor har vi lavet denne FAQ, der svarer på mange af de spørgsmål vi ofte får.

 

Hvad er kosterstatning?

I ordets simple betydning er kosterstatning et middel, der erstatter din kost. Det betyder, at du kan undgå at spise noget som helst andet mad og stadig få alle alle de vitaminer og mineraler som din krop har brug for. Samtidig med, at kosterstatningen indeholder alle nødvendighederne har produkterne et meget lavt indhold af kalorier, hvilket er hvad vi søger under et vægttab. På denne måde kan vi nemlig opnå et dagligt kalorieunderskud og forbrænde det overskydende fedt, der har bygget sig op rundt omkring på kroppen.

 

Er produkterne godkendte?

Alle vores produkter er godkendte af fødevarestyrelsen. (se deres rapport her: https://www.findsmiley.dk/911669) Engang imellem kommer de også og kigger på vores lager, for at se om alt er som det skal være.

 

Er produkterne testet?

Vores produkter er testet af hundredevis af danskere, der har brugt Iduva for at komme i bedre form. Der findes mange forskellige kure rundt omkring - nogle af dem virker, andre gør ikke. Hos Iduva ser vi sådan på det, at et vægttab er simpel matematik: du skal forbrænde flere kalorier end du indtager. Det kan du gøre igennem madvarer såvel som kosterstatning, men vores produkter er smarte fordi du 100% kan holde øje med, hvor mange kalorier du indtager dagligt. Vi må ikke garantere, at du taber dig, men vi har set det ske mange gange før.

 

Hvad er forskellen på shakes, varme retter og barer?

Den mest væsentlige grund til at vi har forskellelige produkter er sådan, at du stadig kan få fornemmelsen af, at du spiser et måltid, får en snack eller nyder en forfriskelse under forløbet. De forskellelige kategorier giver dig en oplevelse af, at du ikke rigtig er på kur, fordi du stadig får mad mange gange om dagen og godt må få fx. en bar som eftermiddagssnack.

 

Hvad er den perfekte opskrift på et godt vægttab?

Som skrevet i ovenstående findes der ingen mirakelkur og vores kroppe opfører sig alle sammen forskelleligt under et vægttab. Derfor handler det om at finde den kur, der giver resultater for lige netop dig. For nogle mennesker handler det om, at gå benhårdt til opgaven og beslutte sig for kun at spise kosterstatning i en given periode, hvor de bringer deres krop i ketose. En anden populær model er den vi kalder 5:2 planen, hvor du spiser sund og varieret kost 5 dage om ugen og bruger vores produkter 2 dage om ugen.

 

Hvad betyder VLCD?

Hvis du vil vide mere om VLCD kan du læse vores blogopslag om lige netop dette fænomen HER.